Premio Periodismo Alberta Giménez | Séptima edición del premio para estudiantes universitarios españoles convocado por el CESAG
15578
home,page,page-id-15578,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-7.4,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.2,vc_responsive
LLIURAMENT DE PREMIS 2017

Presentació

El Centre d’Ensenyament Superior Alberta Giménez (CESAG), adscrit a la Universitat Pontifícia Comillas, convoca el VIIIè Premi de Periodisme Alberta Giménez.El concurs, en el qual col·laboren BMN Sa Nostra i Endesa, premiarà els millors reportatges socials i mediambientals, en format escrit i audiovisual. En concret es concediran dos primers premis de 1.000 euros i dos segons premis de 400 euros, en dues categories diferents:
PREMI AL MILLOR REPORTATGE SOCIAL ESCRIT
PREMI AL MILLOR REPORTATGE SOCIAL AUDIOVISUAL
El concurs és obert als estudiants universitaris de grau, llicenciatura i diplomatura de tot el món, que cursin qualsevol titulació durant aquest any acadèmic (2016-2017), així com als alumnes del CESAG graduats durant el curs 2015-2016. L’objectiu és fomentar la conscienciació dels futurs periodistes i de qualsevol estudiant universitari en temes d’importància social i mediambiental per al posterior desenvolupament responsable de la seva professió
TEMA
El tema versarà sobre aspectes socials importants. Els temes socials han d’estar vinculats amb els següents assumptes: col·lectius vulnerables; Educació i Infància; Formació i sistema educatiu; Medi ambient, Cultura; Ètica i Religió; Pau i Justícia; Comunicació.
EXTENSIÓ
En la versió escrita, els textos hauran de tenir una extensió d’entre 9.000 i 15.000 caràcters, inclosos espais, en lletra Times New Roman, cos 12, i interlineat senzill. Per a la versió audiovisual, la durada serà d’entre 3 i 5 minuts, en format vídeo. Per a la versió escrita, els textos han d’incloure un titular, un subtítol, una entradeta i el cos del reportatge. No s’admetran fotografies. Per a la versió audiovisual, els reportatges han d’incloure un titular, crèdits durant la intervenció de les fonts i una locució de suport a les imatges.
TERMINI I NOMBRE DE CANDIDATURES
Cada candidat podrà lliurar fins a tres treballs. El termini de lliurament dels originals comença el 15 de novembre de 2016 i conclou el 22 de maig de 2017. La decisió del jurat s’anunciarà en el mes de juny de 2017, durant la cerimònia de lliurament de premis

BASES I CARTELL (EN PDF)

BASES

CARTELL

INSCRIPCIÓ

Cada candidat pot lliurar fins a un total de tres reportatges. El lliurament d’un reportatge suposa l’acceptació de les bases (vegeu document en pdf).
Per al lliurament d’un reportatge escrit:
1) Emplenau el formulari que trobareu a continuació.
2) Adjuntau el reportatge en format pdf. Teniu en compte que el reportatge ha d’estar signat amb un pseudònim i que no poden figurar-hi les vostres dades personals.
Per al lliurament d’un reportatge audiovisual:
1) Emplenau el formulari que trobareu a continuació.
2) Adjuntau un enllaç al vostre reportatge (ha d’estar penjat a Youtube o Vimeo). Teniu en compte que el reportatge ha d’estar signat amb un pseudònim i que no poden figurar-hi les vostres dades personals.
FORMULARI

Nom i llinatges

DNI

Edat

Estudis que realitzes

Universitat

Correu electrònic

Telèfon

Títol del reportatge

Categoria del reportatge

Pseudònim

Altres autors (opcional)

Arxiu

URL vídeo

Comprovant de matrícula

Participar al concurs implica l'acceptació de las bases i la Política de privacitat del CESAG. Avís legal

Guanyadors 2017

CATEGORIA AUDIOVISUAL


Catalina Aina Oliver Mayol i Pedro Xucglà Escobar
Primer premi reportatge audiovisual
Vidas invisibles


Viktoriya Romanyuk
Segon premi reportatge audiovisual
Héroes a cuatro patas


Josep Alorda Roca
Segon premi reportatge audiovisual
Ángel, el pequeño guerrero

CATEGORIA ESCRITA

Laura Casasnovas de Vroomen
Primer premi al millor reportatge escrit

Títol
Madurez precoz

Harold Steven Cortés Recuero
Segon premi al millor reportatge escrit

Títol
Camino a la esperanza

Coordinadors del premi

Ángeles Durán: aduran@cesag.org
Pedro Macías: pmacias@cesag.org

Telèfon: 971 79 28 18
www.cesag.org

footer

Image Map